« 若者の仕事生活実態 | メイン | Snooze & Memory »

SIGCOMM 2006

Selected Papers of ACM SIGCOMM 2006 Technical Program. 日本からは長さん論文発表!全体的に多彩

Session 1: Architecture "In VINI Veritas: Realistic and Controlled Network Experimentation," Andy Bavier (Princeton), Nick Feamster (Georgia Tech), Mark Huang, Larry Peterson, Jennifer Rexford (Princeton).
Session 2: Wireless "Analyzing the MAC-level Behavior of Wireless Networks in the Wild," Ratul Mahajan (Microsoft Research), Maya Rodrig, David Wetherall, John Zahorjan (University of Washington).
Session 4: Analysis "Minimizing Churn in Distributed Systems," P. Brighten Godfrey, Scott Shenker, Ion Stoica (UC Berkeley).
Session 6: Measurement "The Impact and Implications of the Growth in Residential User-to-User Traffic," Kenjiro Cho (IIJ), Kensuke Fukuda (National Institute of Informatics), Hiroshi Esaki, Akira Kato (The University of Tokyo).
Session 7: Coding "XORs in the Air: Practical Wireless Network Coding," Sachin Katti, Hariharan Rahul (MIT), Wenjun Hu (University of Cambridge), Dina Katabi, Muriel Medard (MIT), Jon Crowcroft (University of Cambridge).
Session 8: Security "SybilGuard: Defending against Sybil Attacks via Social Networks," Haifeng Yu, Michael Kaminsky, Phillip B. Gibbons (Intel Research Pittsburgh), Abraham Flaxman (Carnegie Mellon University).
"DDoS Defense by Offense," Michael Walfish, Mythili Vutukuru, Hari Balakrishnan, David Karger (MIT), Scott Shenker (UC Berkeley and ICSI).
Session 10: Routing 2 "Routing on Flat Labels," Matthew Caesar, Tyson Condie, Jayanthkumar Kannan, Karthik Lakshminarayanan, Scott Shenker, Ion Stoica (University of California at Berkeley).
"A Measurement Study on the Impact of Routing Events on End-to-End Internet Path Performance," Feng Wang (University of Massachusetts, Amherst), Z. Morley Mao (University of Michigan), Jia Wang (AT&T Labs - Research), Lixin Gao (University of Massachusetts, Amherst), Randy Bush (IIJ).
Session 11: Applications "Quantifying Skype User Satisfaction," Kuan-Ta Chen, Chun-Ying Huang, Polly Huang, Chin-Laung Lei (National Taiwan University).
"Planet Scale Software Updates," Christos Gkantsidis (Microsoft Research), Thomas Karagiannis (UC Riverside), Pablo Rodriguez, Milan Vojnovic (Microsoft Research).

トラックバック

このエントリーのトラックバックURL:

コメントを投稿

(いままで、ここでコメントしたことがないときは、コメントを表示する前にこのブログのオーナーの承認が必要になることがあります。承認されるまではコメントは表示されません。そのときはしばらく待ってください。)