« 四季彩館 | メイン | SFC 駐車場 »

Infocom 2005-II

Infocom 2005 - Selected Papers II.

-Location Management & Topology Control "Locating network monitors: complexity, heuristics, and coverage" Kyoungwon Suh (University of Massachusets, Amherst, USA), Yang Guo (The MathWorks, Inc., USA), James F. Kurose, Don Towsley (University of Massachusets, Amherst, USA)
-Localization and Mobility in WLANs "SyncScan: Practical Fast Handoff for 802.11 Infrastructure Networks" Ishwar Ramani, Stefan Savage (University of California, San Diego, USA)
-Network Architecture II "Controlling the Mobility of Multiple Data Transport Ferries in a Delay-Tolerant Network" Wenrui Zhao, Mostafa Ammar, Elen Zegura (Georgia Institute of Technology, USA)
-Network Performance Evaluation "The effect of network topology on the spread of epidemics" Ayalvadi Ganesh, Laurent Massoulie, Don Towsley (University of Massachusets, Amherst, USA)
-Network Management & Traffic Characterization "The Netnice Packet Filter: Bridging the Structural Mismatches in End-host Network Control" Takashi Okumura (Asahikawa Medical College, Japan), Daniel Mosse (University of Pitsburg, USA)

トラックバック

このエントリーのトラックバックURL:

コメントを投稿

(いままで、ここでコメントしたことがないときは、コメントを表示する前にこのブログのオーナーの承認が必要になることがあります。承認されるまではコメントは表示されません。そのときはしばらく待ってください。)